Woonkamer en keuken Assendelft

Tijdens de vt wonen&design beurs in 2017 mocht ik flits adviezen geven. Daar heb ik een stel ontmoet die ik na het kleine advies op de beurs een uitgebreider advies mocht geven. Het was voor een nieuwbouwhuis dat nog opgeleverd moest worden.

De wensen van de klant waren om het nieuwbouwhuis sfeer te geven. Zij hadden zelf al de vloer, de bank en het tv meubel uitgekozen.
Aan mij de mooie taak om een fijne en ontspannen plek te creƫren. Ik heb gekozen voor veel planten zodat de woning er meteen aangekleed uit ziet.
Het spelen met kleur vind ik leuk om zo hoekjes te maken.

In 2019 zijn zij bij mij terug gekomen omdat ze graag nog wat extra advies wilden voor de aankleding van het geheel. Ik heb toen advies gegeven voor accessoires en dit is het resultaat. Ik was enorm verrast om te zien dat ze werkelijk al mijn voorstellen, tot aan de kussentjes aan toe, hebben opgevolgd!

Foto’s copyright Ingrid de Groot