Werkwijze

Fijn dat je mij gevonden hebt. Dan ben je vast op zoek naar een duurzaam advies voor je interieur.
Ik help je hier graag mee!

Combinatie van oud en nieuw
Combinatie van oud en nieuw

Belangrijk in mijn werk is de combinatie van oud (tweedehands) en nieuw. Ik adviseer zoveel mogelijk natuurlijke materialen voor je interieur. Als ik nieuwe producten adviseer dan kies ik zoveel mogelijk duurzame merken die gerecyclede materialen of innovatieve, nieuwe materialen gebruiken die het milieu zo weinig mogelijk belasten. Ik adviseer ook merken die producten recyclen of upcyclen.

Ik hou er van om ruimtes zo optimaal mogelijk in te richten en te gebruiken. Daarom maak ik regelmatig gebruik van maatwerk. Ik vind het belangrijk dat een interieur persoonlijkheid en authenticiteit uitstraalt. 

Voordelen je krijgt inspiratie, een stylist kijkt met een frisse blik naar je huis, het bespaart je tijd, je maakt gebruik van de kennis en ervaring van de stylist, het maakt de kans op miskopen minder, je kan soms mooie korting krijgen op producten

Nadelen het kost geld; maar daar krijg je wel wat voor terug, je moet echt goed gaan nadenken wat je stijl is, en dit duidelijk communiceren voor een zo passend mogelijk advies, je moet tijd voor het intake en advies gesprek inplannen.

Stappenplan na aanvraag interieuradvies

Huidige nachtkastje verven en
gerecycled kleed

Intake waarin ik vraag naar jou wensen, smaak en stijl.
Offerte op maat, na goedkeuring ga ik verder met het moodboard.
Moodboard is het uitgangspunt van het advies. Het moodboard bespreken we met elkaar en na goedkeuring van het moodboard, ga ik verder met het advies.

Ik gebruik vaak abstracte afbeeldingen van natuur, mode eten etc. Om zo de vrijheid te behouden om creatief na te denken over het concrete plan. 

Advies hierbij ga ik al je wensen vertalen naar een concreet plan. In overleg hebben we tussentijdse evaluatie. 

Het advies bestaat uit elementen waar je zelf voor kiest. Bijvoorbeeld advies voor kleur, wand-, vloer-, raamafwerking, indeling, meubels, verlichting, accessoires.

Presentatie als ik het advies helemaal klaar heb dan kom ik bij je terug om het advies te presenteren. 

De presentatie is digitaal, aangevuld met
eventueel stalen van kleuren, wand-, vloer
en raamafwerking. 

Terugkoppeling Nadat ik het advies gepresenteerd heb en de factuur volledig is voldaan stuur ik je het advies digitaal op. We kunnen dan overleggen of ik spullen voor je inkoop of dat je het zelf gaat doen. Je krijgt ook een Pinterest bord met links naar de verschillende producten die ik heb voorgesteld.