Over mij

Duurzaamheid en zo goed mogelijk voor de aarde zorgen is voor mij zo vanzelfsprekend. Mijn huis, vervoer, voeding, kleding ,verzorgings- en huishoudartikelen passen binnen deze voor mij, belangrijke kernwaarde. Als interieurstylist maakte ik altijd al zoveel mogelijk duurzame keuzes in mijn advies maar met de duurzame interieurstylist ligt mijn focus volledig op duurzaamheid in het interieur. 

Mijn passie voor interieur zit er al van jongs af aan in. Vroeger was ik buiten uren bezig met zelf meubeltjes te maken van bamboe stokken uit de tuin. Toen ik wat ouder was ging ik met een vriendinnetje ‘shoppen’ in het dorp. Ik stelde voor om naar de bouwmarkt te gaan waar ik mij prima kon vermaken en ik een rond, pluizig ding kocht, voor verftoepassing, maar ik hield van het zachte materiaal. Voelen en ruiken aan materialen is wat ik nog altijd doe. 

portret duurzame interieurstylist

Ik werk al meer dan 10 jaar in het interieur vak en ik ben na een 4-jarige opleiding in 2007 afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege. Ik heb voor onder andere vtwonen en The Frozen Fountain gewerkt. Daarna heb ik nog een HBO studie Media, Informatie en Communicatie afgerond. 

In 2011 ben ik met mijn vriend van Amsterdam naar India en Nepal gereden met onze eigen auto. Dat beviel zo goed dat we in 2018 met onze twee dochters van Amsterdam naar Japan zijn gereden. Twee hele bijzondere reizen waren dat. www.lovetheworld.nl

Naast dat ik mensen blij maak met een mooi en duurzaam interieur schrijf ik blogs voor hetkanWEL en The Substitute.

Liefs, Iris van Asselt a.k.a. de duurzame interieurstylist

p.s. je kan mij ook boeken als spreker voor je event!