2 uur op locatie

Hoe maak je een duurzame keuze in jouw huis? Welke duurzame opties zijn er met betrekking tot verf, meubilair of materialen? Ik kom bij je thuis langs en ik geef je advies over de duurzame opties die er zijn. Zo hoef je zelf niet op zoek naar duurzame merken maar krijg je die aangereikt. Wie wil dat nou niet? Ook leuk om cadeau te geven.

Als je voor 2 uur advies op locatie kiest kan ik bij je thuis mee kijken naar wat kleine aanpassingen. Een voorbeeld zou kunnen zijn dat je tevreden bent over de basis van je woonkamer maar dat je wat meer kleur wilt aanbrengen. Of dat je niet helemaal goed uit de indeling van een kamer komt. Misschien wil je wel een kinderkamer veranderen of wil je dat we een rondje door het huis lopen om ter plekke advies te geven over bepaalde zaken waar je niet helemaal uit komt.
Vaak helpt het al als iemand anders met een frisse blik naar een ruimte kijkt. Zeker als ik je ter plekke laat zien wat er veranderd als we een meubelstuk verplaatsen. Lekker aan de slag met meteen resultaat!
Maak een afspraak en ik kom graag bij je langs.